AutentificareÎnregistrare

Categorii

Reviste

Partener documentare

Doru TRĂILĂ

Doru Trăilă, pe lângă vasta experienţă profesională în domeniul juridic, fiind în prezent avocat coordonator al societăţii pe care a înfiinţat-o, îşi desfăşoară activitatea şi în domeniul universitar, deţinând titulatura de lector universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

Printre lucrările sale, menţionăm teza sa de doctorat "Acţiuni civile în materie succesorală", sub coordonarea prof. univ. dr. Viorel Mihai Ciobanu, pe lângă care a mai publicat, în reviste de specialitate, diverse studii în calitate de autor unic şi coautor în domenii precum proprietate intelectuală (dreptul de autor ca bun al Bisericii) dreptul societar (obligaţiunile municipale) dreptul civil (arhivarea electronică şi data certă) dreptul concurenţei şi drept civil – succesiuni.

Doru este, de asemenea, director al Centrului de Studii Interdisciplinare în Drept, Etică şi Religie (CIDER) şi membru al Corpului Conciliatorilor din cadrul Centrului de Soluţinare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar (CSALB) precum şi al Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal.

Publicații ale autorului