AutentificareÎnregistrare

Categorii

Reviste

Partener documentare

Cristian Paul LOSPA

Paul Lospa este avocat în Baroul Bucureşti, practician în insolvenţă certificat de Uniunea Naţională a Practicienilor în insolvenţă din România şi fondatorul Lospa Lawyers.

Paul îşi concentrează activitatea pe proceduri judiciare şi de arbitraj şi abordează astfel de proceduri în diferite domenii ale dreptului.

Paul s-a specializat în dreptul insolvenţei şi al reorganizării, implicându-se în drepturile creditorilor, restructurarea financiară a afacerilor aflate în dificultate, negocierea contractelor de concordat preventiv şi procedurile de faliment. A participat la un număr mare de proceduri de faliment şi restructurare pe scară largă, dobândind astfel o bogată experienţă în practica falimentului şi restructurării

În plus faţă de consilierea business-urilor în dificultate, serviciile de consultanţă oferite de Paul clienţilor acoperă şi aspecte ale dreptului societăţilor şi contractelor, dar şi aspecte ale dreptului garanţiilor şi dreptului general al societăţilor comerciale şi o orientare puternic comercială, dar şi o abordare proactivă şi pragmatică.

Timp de 3 ani, Paul a fost colaborator extern al seminarelor de drept procesual civil la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti. El este autor al unei serii de articole în periodice de drept şi reviste de specialitate din România, ca de exemplu Curierul Juridic sau Pandectele Săptămânale. De 4 ani este şi doctorand al Facultăţii de Drept - Universitatea Bucureşti, fiind în prezent în etapa de elaborare a tezei de doctorat pe tema procedurilor de poprire reglementate de legea română.

Publicații ale autorului