Categorii

Filtre

Reviste

Partener documentare

Petruț CIOBANU

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București promoția 1998, cursuri postuniversitare în domeniul Științelor Penale, specializarea Criminalistică, promoția 1998-1999, iar în ianuarie 2011 a susținut teza de doctorat intitulată “Metodologia investigației criminalistice a infracțiunilor din domeniul finaciar-bancar”.

Este conferențiar universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității din Bucuresti, Departamentul Drept Penal și avocat, membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din Romania, titular al Cabinetului de Avocat ”Dr.Petruț Ciobanu”.

În prezent, este consilier al Baroului București și consilier al Uniunii Naționale a Barourilor din Romania, lector la disciplinele drept penal și drept procesual penal, responsabil cu pregătirea continuă în domeniul dreptului public, în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, membru în Comisia de elaborare a subiectelor pentru examenul de admitere și definitivare în profesia de avocat.

Este membru în Colegiul de conducere al Centrului de Cercetare în Domeniul Științelor Penale din cadrul Facultății de Drept, Universtatea din București, membru al Asociației Române de Științe Penale, membru al Asociației Criminaliștilor din România, membru în cadrul rețelei europene de avocați PenalNet.

A participat la numeroase conferințe în domeniul criminalisticii, dreptului penal, dreptului procesual penal la nivel național și internațional.

Autor de articole, studii, lucrări publicate în reviste de specialitate și volume ale unor conferințe.

Publicații ale autorului [32 produse]

Sortează după:
Afișează:
© Editura Rosetti 2011-2024 Informații